header

ātri pagatavojamie rīsi

Ātri pagatavojamie rīsi tiek ražoti no rūpīgi atlasītiem, Eiropā audzētiem rīsiem. Standarta rīsus (baltos vai tvaicētos) apstrādā ar tvaiku, lai saželētu esošo cieti un padarītu rīsu graudu noturīgāku pret vārīšanu, - sagatavotu nākošajam posmam - vārīšanai. Pēc vārīšanas graudus kaltē karsta gaisa plūsmā.

Šādi sagatavotu izejvielu/produktu var lietot uzturā BEZ vārīšanas dažas minūtes pēc karsta ūdens pievienošanas. Ja sausie rīsi tiek aplieti ar aukstu ūdeni, rīsi ir jāiztur ilgāk, jo rehidrācijas laiks ir garāks. Tas sniedz vairākas priekšrocības ražotājiem: tiek izlaists vārīšanas posms, samazināts ražošanas laiks un ūdens patēriņš, rīsi netiek pārvārīti, bet iegūti birstoši, mīksti rīsu graudi, un, visbeidzot, šos rīsus ir ārkārtīgi viegli lietot!

Mēs piedāvājam vairāku veidu ātri pagatavojamus rīsus dažādiem turpmākās izmantošanas mērķiem: gargraudu tvaicētos rīsus - ātri pagatavojamiem ēdieniem un zupām, gargraudu un vidēja garuma baltos rīsus - ātri pagatavojamām porciju maltītēm apliešanai trauciņos, garnējumam vai izmantošanai suši, apaļgraudu baltos rīsus - rīsu pudiņu, piena rīsu, rīsu konditorejas izstrādājumu vai bērnu pārtikas ražošanai. Ātri pagatavojamie rīsi ir gatavi lietošanai jau pēc 2-3minūtēm, bet to spēja uzņemt ūdeni ir divas reizes lielāka par pašu rīsu svaru, ko īpaši novērtē ikviens ražotājs.